"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

torstai 4. heinäkuuta 2013

Do you know what cucumbers are ?

Täällä ollaan ja väsyttää vietävästi. Munhan ei ole tarkotus kirjotella hirveesti vaan laittaa kuvia, mutta ekan päivän juttuja vaan, että että...Kliseitä on tullut vastaan jo vaikkas kuinka.

Hostit on puheliaita ja hiljaisuutta siis ei taideta sietää, viimekädessä niiden 6 papukaijaa ja koira.
pitää siitä huolen, että ääntä on talossa. Host-isän kanssa oltiin ajelulla kun host-äiti oli töissä. Nähtiin mm. Grand Haven, niiden koti-kirkko, paikallinen ostari ja kuulinpahan vähän Michiganin historiaakin.

Sitten ollaankin juteltu kaikenlaista Disney Worldista, urheilusta, Barack Obamasta, vihanneksista, puista, säästä, linnuista ja .... mä oon saanu vaan istua ja heitellä vähän väliin "oh", "okay" ja "yes" sillä aikaa kun ne selittää :D Mutta jokatapauksessa ne on mukavia.

Eläimiä on joka paikassa ! Aamulla pesin hampaita ja kattelin ikkunasta kun peura syö omenapuuta.

Kuvia en ole ehtinyt ottaa vielä, mutta sitten kun jaksan... muutama päivä menee kyllä jet lagissa..

Tänään on jokatapauksessa itsenäisyyspäivä ja odotellaan sukulaisia kylään. Lisää ääniä taloon tuo vieraiden mukana tulevat neljä koiraa :D Että jos iskä ja äiti pitää meidän kotia vielä eläintarhana kun on kaksi koiraa, niin tervetuloa tänne !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti