"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

maanantai 27. tammikuuta 2014

Lisää hedelmiä ja netin kummallisuuksia

Viikonloppu meni herkutellen. Perjantaina kaavin ananaksen ja tein siitä kupin eri hedelmille. Ananasta, veriappelsiinia ja avokadoa, Nam nam! Jäätelön kanssa hedelmät olivat uskomattoman ihania.

Lauantaina epätoivoisessa suklaanhimossa etsin netistä reseptiä suklaamuffinseille ilman suklaata. Löysin, kokeilin... epäonnistuivat mokomat...










Ei oo todellista! Miks meidän koulussa ei opeteta tällasta?
Kattokkaa nyt edes muutama minuutti, mieluiten 1:30 kohdasta eteenpäin, että huomaatte japanilaisten olevan perfektionisteja myös kävelemisessä ja miten siitäkin saa "taidetta" :)

Älkää ihmeessä kysykö miten tämänkin löysin... liika nettiä tälle päivälle, kiitos!

2 kommenttia:

  1. Meilla on Sannan kans yks suklaamuffinsien luottoresepti, johon ei tuu suklaata ;) ja onnistuu kylla lahes aina, jos ei paista liian kauan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, olis pitänyt teidän puoleen kääntyä ! :D

      Poista