"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Urbaania

Raahasin kameran mukaan kaupunkiin, jos vaikka olisin saanut hyppytunnin kulutettua kuvaillen. En sitten loppujen lopuksi paljon mitään saanut aikaan, mutta oli miten oli päädyin siihen tulokseen, että aurinko on joka tapauksessa oikein miellyttävä juttu. Säästä puheenollen ei pliis puhuta vielä takatalvesta, nythän on sentäs vasta maaliskuu! Meille voi tulla tekemään lumienkeleitä takapihalle.

Viikonloppuna virittelin käsityötaitojani ja tein pari onnittelukorttia. Nyt on taas hetkeksi tämäkin taiteenalan kiintiö täytetty :)








2 kommenttia:

  1. kerrotko onnittelukorttireseptis? ihanan omaperäisiä, tahtoo myös askarrella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kastoin ihan perus paperia teehen/kahviin ja kuivattelin pyyhkeellä painelemalla. Sitten poltin kynttilällä noita reunoja silleen, että se liekki pääs hipasemaan paperia, ettei lähde palamaan koko paperi. Kannattaa tehdä ulkona tai jotain jossa on lähellä vettä, että jos lähtee pahasti palamaan niin saa sammutettua. Mulla oli vielä vähän kosteat ne paperit niin eivät sitten lähteneet palamaan helposti! :)

      Poista