"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

torstai 29. tammikuuta 2015

Flunssaa vastaan!

(side note:Kerrankin asianmukainen otsikko. Pisteet mulle!)

Torstaita ihmiset! Luulin päivittäneeni blogia kerrankin ajoissa, mutta jostain kumman syystä blogger teki tenät... Kuvia joka tapauksessa viime viikonlopulta, johon mahtui mm. synttärikahvittelua kultakupeista, aivan liian kallis brunssi, jolla on mahdotonta syödä kohtuudella, V.A.L.O-kouluttautumista ja Vapiksen Sunday-päivä.
Flunssaa vastaan taistelen kaikella mahdollisella tavalla, ja kokeilin joitakin uusia keitoksia. Ohessa siis luotto flunssa-juomani mukaeltuna Rajamäen reseptistä ja tuulesta temmattu, hieman muunneltu myös, smoothie/viherjuoma/mitä näitä nyt on/haluan oikeasti pizzan -juoma. Ei mutta hyvää se oli!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti