"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä !

Ihanaa ! Aurinkoa on nähty ja äitienpäivää saatiin taas viettää hyvässä säässä (:
Käytiin mummun ja paapan luona päivällä juhlimassa.
Ite olin taas väsännyt kakkua ja muffinsseja, mutta ne syötiin nopeasti alta ja kuvat niistä jäi ottamatta :D Kyllä tossa alhaalla on pari räpsyä teollisuuskakusta, joka kyllä hävisi makutesteissä ja sitä jäi ihan reippaasti yli.

Kesä näyttää olevan tulossa kovaa vauhtia kun mittari alkaa kohota päivä päivältä ja ainakin mummun pihassa kukat jo kukki ihan reippaasti.

Alla vielä kuvia eilisestä esityksestä. Maiju oli tehny hienon koroegrafian, mutta kuvia siitä ei saatu kyllä montaakaan onnistunutta. Äidille vaan nopeasti työnsin kameran, enkä kauheasti siinä valotuksia säädellyt...










Hyvää äitienpäivää!<3

1 kommentti:

  1. Hahhaa toi kuva mun jaloista :D:D:D:D Oot ihana ;)<3

    VastaaPoista