"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

perjantai 10. toukokuuta 2013

Taiteelliseks meni..

Viikko on mennyt lähes minuuttiaikataululla, joten myös päivittäminen on jäänyt. Mutta viikon aikana ei suinkaan olla oltu toimeettomia vaan paljon on saatu aikaan (enemmän tai vähemmän).

Joka tapauksessa, laitan kuvia meidän Ester -musikaaliin liittyen. Maalailtiin kulisseja ja valmista tuli loppujen lopuks. Valmiista kankaasta mulla ei ole kuvaa, mutta itse teosta sain muutaman kuvan napattua,(ja kaikesta muusta, jolla ei ollut mitään tekemistä maalaamisen, saati musikaalin kanssa..)vaikka ajasta olikin pulaa...




Tiiliseinää nääs. Tulkaa katsomaan niin näette (;

mm. siis tätä viikolla ja tanssimista, tanssimista, tanssimista, esiintymistä, joka sekin liittyi tanssimiseen ja vähän koulua siinä sivussa. Niin ja sitten tietenkin on tullut katottua sitä jäällä pelattavaa peliä, jossa rääkätään sitä mustaa mötikkää, mikä sen lajin nimi olikaan ?

 Olisin halunnut laittaa muutaman kuvan myös siitä mun kaverin lopputyöstä, mutta harjottelemisen ohella ei ollut hirveesti aikaa kuvailla, saa nähä jos huomisesta näytöksestä saan jonkun (:

 Hyviä viikonrippeitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti