"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Maassa maan tavalla

Viime päivät on mennyt lähinnä oleskelemisessa, joten lähdin vähän kameran kanssa kävelemään. Ilmat on kuitenki niin kuumat, ettei ulkona ihan hirveesti voi olla..

Pari asiaa kuitenkin: Ananas ei oikeen oo kuulunu mun suosikkeihin ikinä, mutta täällä mä kyllä lapsin sitä ! Karhunvatukoitakaan mä en oo koskaan ennen maistanu, mutta nyt sekin on koettu.

Yks päivä teki mieli kuumaa kaakaota ja vaahtokarkkeja, vaikka näissä olosuhteissa kylmä limsa olis aika kova sana... mutta ei sitä aina jaksa olla nyt niin justiinsa, repästään välillä (;

HUOM ! Alla olevat Russell Stoverin karkit on mun ehdoton uusi lemppari täällä ! Ja vieläpä sokerittomia... ei kyllä uskois, taidan tuoda pari pussia mukanani (:

Viimesissä kuvissa mulla on Henna-tatuointi (Faith), jotka me otettiin yhdessä Michigan's Adventure huvipuistossa ! Sinne en kameraa raahannut monestakin syystä, mutta sanon että hyvät kyydit saatiin (:



 



 










Viikonloppuna suunnataan Ylemmille niemille Mackinac -ja Drummond saarille ! Siihen asti, moi.

3 kommenttia:

  1. Uullalala, ikävä suaa!! Ihanan näköstä, oot super kuvaaja!

    VastaaPoista
  2. onks toi faith tatuointi???:))

    VastaaPoista