"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulu tuo tullessaan...

Pimenevät illat eivät olekaan enää masentavia. Valomeri loistaa ikkunoista. Joulukalenterin suklaa on ainutlaatuista. Mandariinit maistuvat parhaimmilta. Piparitaikina on parempaa kuin valmiit piparit. Joulumusiikin kuunteleminen alkaa. Pakko nähdä edes yksi Tonttu-toljanteri jakso. Facebook täyttyy joulupallojen ja lehtitaikinan kuvista. Joulukuvastojen selailu alkaa. Kuusenjalkaa etsitään kissojen, koirien ja kanojen kanssa. Punaiset villapaidat valtaavat alaa. Mitähän Veikko-Ilmari haluaa lahjaksi? Joulukinkun hinta on taas kallistunut. Kauneimmat joululaulut kajahtavat kirkoista. Mummu kutoi kaikille taas villasukat. Adventtikyntteliköstä on palanut lamppu. Partiolaisten joulukalenterit ovat loppuunmyyty. Poltin kieleni glögiin. Auton ovet jäätyivät sittenkin kiinni. Joulukortti buumi alkaa, meneekö posti lakkoon? Kriisi: muskarin, käsityökerhon ja sorminukketeatterin joulujuhlat ovat samana iltana. Kinkun paistomittari meni rikki. Jouluverhot ovat koinsyömät. Lumihiutaleet sulavat hiuksiin. Pulkka odottaa ulko-ovella, niin odottaa lumikolakin. Riisipuuro sulaa suussa. Kirkon joulupussissa on rusinoita.

Mitä kaikkea joulu voikaan olla ! :D Tällaisia mietteitä ja vähän ensimäisen päivän fiilistelyitä. Hyvää 1. adventtia  !









Näilläkin sanoilla on omat merkityksensä :)

And there won't be snow in Africa this Christmas time 
The greatest gift they'll get this year is life.

 - Glee - Do they know it's christmas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti