"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

lauantai 21. joulukuuta 2013

Timantteja ja kallokelejä

Perjantaina saatiin viettää mummun ja paapan 60-vuotis hääpäivää, jota hienosti myös timanttihääpäiväksi kutsutaan. Lähisuvun kanssa vietettiin niitä meillä.

Viimein kaikki joululahjatkin hommattu, viimeiset vielä pakettiin (;

Nyt sitten alkoi se kauan odotettu joululoma! Lunta ja pakkasta.. joopajoo, ihan miten vaan tota pääkallokeliä nyt tahtoo kutsua. Toivon mukaan tässä olisi edes sitä lomaa hetken, tässähän pitäisi kirjotuksiin alkaa lukea ja tapahtumaakin järjestää, mutta jos nyt edes muutaman päivän voitaisiin olla stressaamatta. Loman jälkeen alkaa kevätlukukausi.. uskomatonta, kesä on ihan kohta! Kriisi kesätyöpaikan hakemisesta alkaa!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti