"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Abivuosi häämöttää...

Toinen vuosi paketissa! Lukio on tällä menoa ohi yhdessä hujauksessa, tässähän tulee ihan kriisi, että mitä sitä tekee sitten lukion jälkeen... Mutta kesä on meillä edessä, ja saadaan jättää kirjat hetkeksi kaappeihin, ennen kuin siiten taas alkaa se yo-kirjoitusten rumba.

Viimeiset viikot olivat siis täynnä kokeita, mutta on siinä kokeiden ohella on ollut yhtä sun toista muutakin tekemistä mm. kevätjuhlia ja yo-kuvien räpsimisiä.

Muutama vuosi sitten tein yhden kuvakollaasin, johon kloonasin itseni ja halusin kokeilla onnistuisinko tekemään samantapaisen. Tällainen siitä sitten tuli! Olisi siitä parempikin voinut tulla, mutta menköön.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti