"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannus '14

Viime vuonna konffassa Keuruulla, tänä vuonna kavereiden mökillä kukkien ja rakeiden seurassa, ensi vuoden juhannuksesta ei vielä tietoakaan. Kylmään viikkoon on taas mahtunut kaikenlaista mm. jenkki -teemailta, jolloin tehtiin itse hamppareita, "ranskalaisia", mutakakkujäätelöä ja kuunneltiin jotain musiikkia, jonka mielsimme amerikkalaiseksi. Siinä ruokaa väsätessä tajusimme, ettei tämä nyt ole jenkkiläistä ollenkaan; me kun teimme kaiken itse alusta loppuun, jos oikeasti oltaisiin haluttu leikkiä amerikkalaisia, niin edes sämpylät olisi pitänyt valmistaa valmisjauhosta.. No lopputulokseen olimme tyytyväisiä.

Juhannukseen tänä vuonna liittyi myös talvitakkeja, kisailuja ja jalkapalloa, unohtamatta ruokaa ja huolella tehtyä kana-makaroni-pestosalaattia, johonka koira sitten pääsi käsiksi, niin että uusiksi meni.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti