"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Suomalainen kesä

Lomasta kaikki irti! Vasta viikko mennyt ja tässä on ehtinyt yhtä sun toista; patikointia, brunssia, synttäreitä x3, kirppareita ja muuta. Toivottavasti seuraavat yhdeksän kesäviikkoa ovat ihan yhtä aurinkoisia. Kaikki seuraavat kuvat on synttäreiltä numero 2. Hyvät oli kuvausmahdollisuudet, mutta hyttysiä en ole varmaan ikinä joutunut huitomaan niin paljon kuin silloin!

Nyt peukut pystyyn, ettei nuha pääse iskemään! Koko talven ja kevään oon onnistunut sen välttämään, mutta nyt sitten kun on kesä jo kovassa vauhdissa, niin tottahan sen on sitten tultava ja vietävä mut mukanaan.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti