"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Interrail: Wien

Elokuun alussa olin siis reilaamassa kaksi viikkoa yhdessä Riikan kanssa. Matkamme kattoi viisi valtiota ja yksitoista kaupunkia. Matkan loputtua totesimme, että kaksi viikkoa oli riittävä aika reilata ainakin näin ensimmäiseksi kerraksi. Olimme tyytyväisiä valitsemiimme maihin, ja reissun kruunasi vuosittaisen Helsinki City Marathonin seuraaminen.

Jaan matkamme vaiheet erillisiin postauksiin, koska kuvatulva olisi aivan järkyttävä yhteen postaukseen. Ensimmäisenä siis Wien, johon lensimme sen jälkeen, kun olimme viettäneet kamalan yön Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Wienissä vietimme yhden päivän ja samana iltana matkamme jatkui Zagrebiin, Kroatiaan. Kävimme Hundertwasserhausilla, joka oli värikäs kerrostalo lähellä Tonavaa, Belvederen linna-alueella
Ilman karttaa suunnistaminen tai ilman mitään kummempaa suunnitelmaa, emme saaneet Wienistä irti niin paljon, kuin siitä olisi voinut saada. Olimme kuitenkin päivään tyytyväisiä, ja matkalla Zagrebiin saimme nauttia vuoristoisista maisemista ja taivaalla mollottavasta täysikuusta.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti