"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Interrail: Zagreb

Zagreb oli miellyttävä paikka. Parissa päivässä sen ehti koluta, mutta ruoan takia sinne olisi voinut jäädä vielä muutamaksi päiväksi. Kroatiassa ei ole euroja käytössä ja kyllä se hinnoissa näkyi; ravintolassa pääsi halutessaan kevyesti alle viiden euron ja kakkuja sai herkutella eurolla!

Ruoan lisäksi päällimmäisenä mieleen jäi ainakin Särkyneiden suhteiden museo, jossa oli esillä ihmisten tarinoita tavalla tai toisella särkyneistä suhteista läheisiinsä. Mielenkiintoiseksi museon teki tarinoiden ohessa esillä olevat esineet, jotka liittyivät tarinoihin. Esineitä oli asusteista popcorn paketteihin ja kirveistä kirjeisiin. Kuvatuimpana esineenä oli puutarhatonttu, josta kuva ja sen tarina alla. (kuvat museosta puhelimella otettuja)





























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti