"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

maanantai 7. syyskuuta 2015

Interrail: Salzburg

Sloveniasta suuntasimme jälleen Itävaltaan (ykkösluokassa!), Sound of Musicin ja Mozartin seuduille Salzburgiin. Reissun edetessä lämpötilat tuntuivat vain nousevan, eikä vuoristokaupunki tehnyt poikkeusta. Edessämme oli siis kaksitoista tuntia Salzburgissa ja yö junassa. Kiipesimme jälleen yhdelle vuorelle, jossa oli taas yksi linna, josta ihailimme lisää vuoria. Innostus oli ihan ymmärrettävää, kun on asunut ikänsä lakeuksilla.

Kierrettiin lähimpiä nähtävyyksiä, kuten edellä mainitun elokuvan kuvauspaikkoja sekä Mozartin synnyin- ja asuintalot unohtamatta Festung Hohensalzburgin linnaa ja Makartstegin lukkosiltaa, jolla kulutimme aikaa istumalla ja kuuntelemalla katusoittajia odotellessamme junaa yön pikkutunteina.(Olipas pitkä virke, pahoittelen.)

Tavoitteenamme oli myös maistaa joka kohdemaan ruokia, mutta Sacherkakun saaminen olikin sitten kiven takana. Pienen metsästyksen jälkeen saimme kuin saimmekin tätä itävaltalaista herkkua, mutta alkuperäisellä reseptillä valmistettua kakkua emme tällä kertaa saaneet maistaa.

















Kuva: Riikka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti