"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Naurua ja vohveleita

Tällä viikolla ollaan keskitytty profetioihin, ja viikko on ollut kaikin tavoin todella hyvä meille kaikille! Ilmapiiri on jotenkin herkkä ilolle ja naurulle. Aikataulua muutettiin jonkun verran, ja nyt meillä on enemmän aikaa prosessoinnille ja levolle, mikä selvästi auttaa. 

Vohvelit on Hollannissa kova juttu, ja eilen vietettiin yhden oppilaan synttäreitä vohveleiden merkeissä. Päätettiin, että syksy on virallisesti saapunut tännekin; sadetta, kylmempiä ilmoja ja ruskaa havaittavissa.

Keskiviikkoisin meillä on vapaaehtoinen outreach läheiselle jalkapallokentälle. Muutamat meistä menee siis pallon kanssa läheisen muslimikoulun kentälle pelaamaan lasten kanssa. Joka viikko tähän mennessä on satanut vettä, mutta se ei ole pelaamista estänyt - päinvastoin!

Huomenna saadaan tietää, minne ollaan menossa outreachille. Vaihtoehtoja on kaksi: Thaimaa-Cambodia-Myanmar ja Kiina-Hong Kong. Vielä ei tunnut siltä, että ollaan lähdössä jonnekin muuallekin vielä, mutta kunhan siitä päästään enemmän puhumaan, niin varmasti päästään fiilikseen.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti