"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

maanantai 5. lokakuuta 2015

Niin mikä vapaa-aika?

Vapaa-aika on todellakin vähissä, ja meille sanottiinkin, että tullaan olemaan hyvin väsyneitä joka ilta. On ihan kiva, että on tekemistä, mutta ylimääräistä energiaa ei kyllä ole kenelläkään. 

Viime viikon aihe oli Jumalan äänen kuuleminen ja tällä viikolla puhutaan suhteesta Jumalaan.

Perjantaina oli peli-ilta ja lauantaina suuntasimme VALTAVALLE kirpputorille. Sisäänpääsy kirpputorille oli 5€, mikä vähän huvitti, mutta käynti oli todellakin sen arvoinen. Hollantilaiset ovat hyvin tyylitietoisia joten hyvää tavaraa irtosi halvalla!
Sunnuntaina menimme kaupungin ulkopuolelle nuorten tapahtumaan ja saatiin toimia rukouspalvelijoina. Suurin osa puhui vain hollantia, mutta ihan kiva kokemus se oli.
 
Meillä on joka viikko mini outreach ja itse oon maanantaisin jakamassa kahvia ja pullaa kodittomille ja pakolaisille. Voin laittaa kuvan aikataulusta ensi kerralla, niin saa jonkinlaisen käsityksen meidän tekemisistä.

Säät on vielä suhteellisen lämpöisiä, ja auringon paistaessa t-paidalla pärjää!
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti