"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Kun kupla puhkeaa

Viimeinen jakso! Luulin koulukiireiden helpottavan, mutta huokaisin liian aikaisin: en voi välttyä sanakokeilta, yo-vihkoilta tai klassikoiden lukemiselta puhumattakaan matemaattisista malleista tässäkään jaksossa.

 Viikonloppuna olin jälleen leireilemässä (ties monennenko sadannen kerran), mutta on ne leirit kyllä jokainen ihan omanlaisensa ja jokin niissä vetää puoleensa. Ehkä se on se kupla, jossa eletään vailla huolta ja kiirettä pörräten siinä samassa ympäristössä, kunnes arki iskee kasvoihin ja palauttaa takaisin maanpinnalle. Miksei sitä fiilistä saa pysymään? Toisaalta, jos se pysyisi, mikä niistä sitten tekisi niin ainutlaatuisia...













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti