"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Patikointia ja kuraisia koiria

Netti on mukavasti ollut kaukana minun ulottuviltani viimeisen viikon, kiitos eräälle nimeltä mainitsemattomalle nettioperaattorille. Siksi taas jälleen kerran myöhästyneet julkaisut...
Pääsiäistä on täälläkin vietetty ja suklaamunia syöty senkin kaiken edestä. Maanantaina kävimme eräjormailemassa porukalla ja ihmettelimme luonnonilmiöitä. Kevään lämpimin päivä tähän mennessä.

Pääsiäisen aikana tuli tehtyä muutenkin yhtä jos toista. Sain aikaiseksi kiillottaa kenkiä, käydä koirapuistossa ja ehdinpä vielä kytätä naapureitakin! Harva enää jaksaa kokoontua ulos pelaamaan futista tai säbää, mutta meidän naapureista löytyy poikkeuksia ja tästä harvinaisuudesta nappasin heti pari kuvaa.















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti