"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kuumaa kuravelliä ja teknisiä ongelmia.

Koeviikon runnomat aivot ovat kutakuinkin irtisanoneet itsensä, enkä siksi blogini vuosipäivän kunniaksi keksinyt yhtään mitään hienoa ja omaperäistä. Viime viikolla jälleen seurakunnalla järjestettiin nuorille spektaakkelimaista ohjelmaa, ja muutaman amatöörimäisen kuvan sain ikuistettua, jotka sittemmin olen suodattanut läpi jokamiehen ilmaiskuvanmuokkausohjelman, jonka pariin pakenen, kun oppimisvelvollisuuteni aiheuttamat paineet alkavat kiristää hermojani.

Teknisten ongelmien takia en myöskään ole päässyt netin ihmeelliseen maailmaan, saati sitten tänne päivittelemään, mutta eiköhän tästä selvitä kukin tahollamme.

Nyt kuvia.









Valaistuminen: Tajusin vasta, että oppivelvollisuuteni on loppunut aikoja sitten! Ihan huvikseni siis näköjään tykkään kuumentaa aivojani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti