1. Vispataan pehmentynyt margariini ja sokeri keskenään sähkövatkaimella. Tämän jälkeen heitetään kananmunat sekaan ja vatkataan lisää.
2. Toiseen kulhoon siivilöidään kaakaojauhe, vehnäjauhot, suola, vanilliinisokeri/vaniljasokeri ja leivinjauhe.
3. Lisätään margariini-sokeri seokseen neste ja kuivat aineet vuorotellen. (Jos haluaa hifistellä, kuivat aineet voidaan siivilöidä vielä uudestaan lisättäessä seokseen. Tekstuurin pitäisi tämän jälkeen olla ilmavampaa ja helposti käsiteltävää.)
4. Rouhitaan suklaasta 24:n palan kokoinen alue ja lisätään rouhe seokseen. Säästetään loput seuraavaan vaiheeseen!
5. Laitetaan taikina vuokiin ja painetaan ylijäänyt suklaa muffinin sydämeksi. Niihin, joihin ei riittänyt suklaata laitoin nokareen nutellaa. Muista peittää sisältö taikinalla! Paista 225 asteessa n. 10-15 minuuttia.
Muffinit ovat varmasti hyviä näinkin, mutta laitan vielä ohjeen kuorrutteeseen. Kuorrutusta voi käyttää vaikka kakkuun, hedelmien kanssa rahkana, dippinä pekonille(?!)
1. Vispaa kerma
2. Lisää nutella ja vanilliinisokeri/vaniljasokeri ja vatkaa vähän vielä lisää.
3. Pursota/lusikoi muffinien päälle
Simple as that!
Lopussa vielä muutama kuva tämän viikon nuortenillasta, jossa tällä kertaa vietettiin rentoa iltaa nyyttäreiden, kaakaon ja leffan parissa.
Oioioii ma voisin nyt lentaa sinne syomaan noita muffinseja :D Mulla on ikava suklaata, itse leivottuja (ei maapahkinavoita sisaltavia) herkkuja ja eniten I miss your face beauty! <3 Naa kuvat on niin hienoja, noi kortit on upeita ja tehan ootte koristellu vapiksen oikein hienoks, toi lamppu on makee! joulutorttuja, ma en muistanutkaan..
VastaaPoistaWww.elisantavallistaelamaa.fi
VastaaPoista