"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Pimeää + linkkejä

Marraskuuta. Kello on kuusi. Ulos kun katsoo, alkaa väsyttää - olen valmis nukkumaan. Vastahan vietettiin elokuisia hellepäiviä, taivas oli sininen eikä kukaan ollut vielä lähtenyt opiskelemaan toiselle paikkakunnalle saati reissuun ulkomaille. Silloin ei tarvinnut vielä villasukkia, ei etsiä lapasia, ei jatkuvasti sytytellä ja sammutella lamppuja. Pelottavaa, miten nopeasti aika menee! Enää puolitoista kuukautta ja päivät pitenevät taas!

Eilen sytyteltiin kynttilöitä, ja illalla satava lumi kruunasi koko komeuden. Aamulla sitä lunta ei sitten missään enää ollutkaan, ehkä se kertoo jotain pysyvyydestä - tai katoavaisuudesta.
Eilen otin myöskin varaslähdön jouluun ja tein kupposen glögiä. Ei jouluun vielä tarvitsekaan valmistautua, mutta tulipahan maisteltua.

Laitetaan vielä tähän väliin pari kiinnostavaa linkkiä. Aina välillä näitä sivuja tulee vastaan, mutta unohdan laittaa niitä tänne. Tässä olisi erään 9-vuotiaan pojan otoksia. Poika voitti ilmeisesti vuoden nuori luontokuvaaja 2014 -tittelin. Toisessa linkissä pääosassa eivät ole valokuvat, mutta mies nimeltä Simon Beck tekee lumeen isoja kuvioita. Teosten tekeminen vaatii aikaa ja tuulen puuskat tai lumisade saattavat pyyhkiä ne pois saman tien, joten pisteet siitä, että mies jaksaa tehdä niitä. Tästä pääset lumikuviin.










3 kommenttia:

  1. Kun näin ton blogin nimen niin olin vähän silleen et "Hohhoijaa", mutta kyl täällä olikin sitten aika potentiaalista kuvaa ja tekstiä.

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia! <3

    www.nenasofias.blogspot.com

    VastaaPoista