"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Pizzaa ja pyöräilyä

Tällä viikolla aikataulu muuttui radikaalisti ja tunnit olivat iltapainotteisia. Vietettiin viikko Going Deeper -nimisen ryhmän kanssa. Puhujana meillä oli David Sliker Kansas Cityn IHOP:ista ja aiheina olivat lopun ajat, ihmissuhteet ja manifestaatiot.

Luulin viettäväni rennon viikonlopun, mutta sen sijaan ajauduin tekemään vähän sitä sun tätä:
Kävimme kahdesti pizzeeriassa; katsoimme James Bondin uusimman leffan; jonka aikana nukahdin; maistoin aidon vastatehdyn stroopwafflen; pyöräilin 50km toiseen kaupunkiin, Haarlemiin, ja takaisin, vain kastuakseni pahoin ja käydäkseni museossa, jossa opastus oli hollanniksi; leikkautin hiukseni ja nukuin pommiin. Kokonaisuudessaan viikonloppu oli hyvä


Huomenna lähtö Herrnhuttiin, Saksaan viikoksi. Osallistumme toisen DTS:n tunneille, joilla on sama focus kuin meidän DTS:llä. Kiva nähdä muutakin Eurooppaa!








Ps. Löysin Pandan lakuja ja Suomi kaupan! Vielä en oo ehtinyt käydä siinä kaupassa, mutta pakkohan siellä on käydä joku päivä!

1 kommentti:

  1. Heiheihei Sofia!! Kuulostaa niin hyvältä, oon tosi ilonen et sä näytät viihtyvän siellä ja Iskä tekee varmasti mahtavia juttuja sussa ja sun kavereissa siellä!! <3 haha suomalainen kauppa, sun pitää käydä kattoo jos löytyis fazeria ;) mä kuulin et täällä on jossain ruotsalainen leipomo..aateltiin et sen verran erikoinen ilmestys täällä, et se pitää ettiä hhahah

    VastaaPoista