"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

YWAM Heidebeek - into the forests 2

Marraskuuta kaverit! Aurinko on paistanut koko viikon. Tällä viikolla meidän base on ollut tupaten täynnä, sillä vierailevia DTS:iä on ollut kolme samaan aikaan. Viikonloppuna base kuitenkin hiljeni ja taas on tilaa liikkua.

Aiheena meillä on tällä viikolla ollut Destiny by Design. Meidän koulun oma ohjaaja piti meille tunnit. Tällä viikolla on oltu vähän haikeissa tunnelmissa, sillä kaksi oppilasta teki päätöksen lähteä kotiin kesken kaiken. Ne kuitenkin tiesivät, mitä halusivat, ja ovat tyytyväisiä päätöksensä.

Lauantai vietettiin Heidebeekissä yhdessä toisen DTS:n kanssa. Ilma oli mitä mahtavin ja paikka aivan loistava keskellä metsiä ja peltoja. Se oli virkistävä reissu meille kaikille, mutta olemme kuitenkin yhtämieltä siitä, että yksi päivä on ihan riittävä keskellä ei mitään.
   Päivän aikana me mm. (osallistuimme workshoppeihin), istuimme nuotiolla,  seurasimme DTS:ien välistä jalkapalloturnausta, pelasimme lentopalloa ja vaelsimme tunteja metsissä unohtamatta lukuisia valokuvaussessioita.

Sitten sivuhuomioita Hollantilaisista:
1. Hollantilaiset ovat HYVIN rehellisiä, jos kysyt onko tukka hyvin ja se ei niiden mielestä ole, saat kuulla kaunistelemattoman totuuden
2. Ihmiset ovat keskimäärin hyvin hoikkia; syy lienee jatkuvassa pyöräilemisessä
3. Pyöräilykulttuuri on muutenkin ihan omaa luokkaansa; hollantilaiset ovat armottomia mitä tulee pyöräilyyn, joten parasta katsoa, missä kävelet. Ja auta armias jos olet turisti pyörän selässä... !
4. Jokainen katu on erilainen, vaikka samaan aikaan joka kanaali ja silta näyttää ihan samalta.
Yksi katu on täynnä ihmisiä ja kahviloita, mutta seuraava katu onkin ihan autio ja hiljainen, kuin toisesta kaupungista.
5. Amsterdam on melko pieni, eikä siellä oikeastaan edes ole mitään nähtävää kuin kanaalit, silti ihmisiä vain on joka paikassa!
6. Katutasossa olevissa asunnoissa on isot ikkunat eikä verhoja yleensä pidetä kiinni. Tämä tarjoaa ohikulkijoille joskus hieman hämmentäviä tilanteita, tai tosin ajateltuna, mahdollisuuksia kurkistaa paikallisten maailmaan ihan eri tavalla.

Hyvää marraskuun alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti