"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Jauhopeukalo

Tänään sitten muutuin jauhopeukaloksi ja sotkin itseni suklaalla ja tuorejuustolla.
Ihan silleen huvinvuoks ja urheilun kannalta. Kokeilin uuni-juustokakkua ja porkkanakakkua. Ne oli sellaisia kokeiluja, joten tein ohjeista vain puolet, mutta tulihan tuota taikinaa ihan riittävästi ja ylikin.
Äitikin näytti omat taitonsa ja teki tomaattisekametelimössöä ja veivasi tonnikalasta jotain muffinseja (: Ihan hyviä nekin.

Neljän aikaan häippäsen Hellareille ja rimputan pianoa muutaman tutun ja tuntemattoman kappaleen tahtiin.

Kirjastossakin on tarkotus vielä käydä, mutta sen näkee sitten miten päivä kulkee. Ajattelin olla reipas ja alottaa kevään lenkkeilyt, mutta taivas näyttää itkun merkkejä. Ehkä sitten huomenna (:

Hyvä ystäväni tekee harjoituslopputyötä ja sain olla mukana (:


Porkkanakakku

Juustokakku




Hillsong - You Alone Are God (mm. tätä hellareilla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti