"Minä oivalsin, ettei ihmisella ole muuta onnea kuin iloita ja nauttia elämän hyvyydestä." Saarn 3:12

Tietoja minusta

Oma kuva
Finland
20-vuotias valokuvauksen harrastaja. Aikaisemmissa postauksissa viikottaisia kuvia tapahtumista ja elämästä. Vuoden 2015/16 postauksissa tapahtumia ja seikkailuja Hollannista ja Aasiasta. 2016/17 opiskelu syö aikani ja vilkas valokuvaaminen on toistaiseksi taka-alalla; kuvia matkustelusta, merkittävistä tapahtumista ja toivottavasti myös hieman arjesta. Oli paikka, aika, status ja kuvausaktiivisuus mikä tahansa kuvat, jotka jaan ovat omasta näkökulmastani joskus jopa tekstin saattelemia.

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

korkeammalle !

Perjantaina iski makean nälkä (ihan kuin pääsiäisenä ei sitten saanut tarpeeksi). Väsäsin muutaman muffinin jotka vähän kärähti kun kello ei soinut. Ei se mitään ! Hyviä oli, vaikka itse sanonki (:

Viikonloppuna me oltiin Vapiksen nuortenleirillä ja olihan meillä siellä sitten ihan mahtavaa aikaa. Teemana meillä oli higher ja korkeemmalle me päästiinki. Hetki sitten palailtiin sieltä kuplasta, kukin sitten enemmän tai vähemmän koomaillen, kotiin päin. Väsymystä vaan (: Ihan parastahan tässä on nyt sitten, että koeviikko senkun jatkuu heti huomenna..

Mutta mitä sitä turhia jaaritella. 


















Tässä vähän epävirallista fiilistelyä Max Harrisin sulosointuihin:
High by Max Harris on Grooveshark

Sitten sellaista oikeasti fiilisteltävää musiikkia (;
 God's Great Dance Floor by Chris Tomlin on Grooveshark

1 kommentti:

  1. Sohvii oot ihana ;) ja sun kuvailutaidot, oon sanaton!! :O

    VastaaPoista